keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Toinen Eero kuittaa

Johan oli tosiaan reissu. Ei puuttunut vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. Saldona noiden mainittujen biisien purkittamisen lisäksi mm. kaksi tuhoutunutta kännykkää. Jättäkäämme häveliäisyyssyistä tarkemmat yksityiskohdat kertomatta, mutta vihjattakoon, että toisen kohtaloksi koitui iltainen kohtaaminen urean kanssa ja toinen taas koki karmaisevan lopun canis lupus familiariksen hampaissa. Aikamoista. Paikalla oli myös yhdessä vaiheessa bassojen purkittamista seuraamassa basisteja oikein kolmin kappalein, joka ei yleensä ole hyvä merkki jos huoneen basistien määrä ylittää muiden instrumentikkojen summan. Kaava tälle lienee: if (xB > (aK + bR + cL)) then (voi änkeröinen)

Itse suuntasin eilen ehtoolla takaisin kotipuoleen Helsinkiin, josta palaudun taas perjantaina pelipaikoille ja silloin onkin luvassa sitten kitarasoundien ruuvaamista ja pitäisipä sitä viikonloppuna ehtiä Kallen kanssa käydä tempomassa Concrete Wordsin tulevalle julkaisulle jonkinsortin taustaköörejäkin, kun kutsu kerran kävi. Onnistuin myös saamaan käsiini ilmaispiletin Idolsin semifinaaliin, joten sunnuntaina on tultava sitten takaisin ja käytävä tuo korkeakulttuurikilpailu ihan omin silmin todistamassa. Kaikkea pitää kokeilla paitsi ja niin edespäin. Kiirettä siis pitää.

Kohtuullisen kivuttomasti ovat tähän asti hommat sujuneet. Toivotaan, että sama jatkuu ensiviikollakin kun edessä on kakun kuorruttaminen laulusuorituksilla. Itse en jää kitaroiden purkittamista seuraamaan, vaan tulen tekemään vähän ihan aikuisten ihmisten töitä muutamaksi päiväksi taas tänne päiväkahviseudulle ja torstaina sitten ääntä availemaan. Hieman jännittää oma kunto lähinnä kestävyyden osalta, kun treenit ovat olosuhteiden pakosta viimeaikoina jääneet aika vähäisiksi, eikä sitä ilkiä kerrostalossa kuitenkaan ihan kaikkia pihinöitä keuhkoistaan irti repiä jo ihan naapurisovun säilyttämisen vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti