tiistai 11. marraskuuta 2008

Tervetuloa vastoinkäymisten maailmaan!

Voi pojat ja veljenpojat!

Ajatukset on tällä hetkellä sen verran sekavat että vaikea tänne mitään asian tapaista on raapia. Eero tuossa kertoilikin mallikkaasti viime v-lopun kulun. Olen varma että kärpäset katossakin olisivat itkeneet verta mikäli olisivat päässeet seuraamaan toimitusta, mitä kesti maanantai-iltaan saakka. Kärseimme siis lähes mastodonttisista vireongelmista, joihin saatiin helpotusta tänään kun kävimme vaihdattamassa Porin Sound Cityssä paksumman kielisetin. Tämän jälkeen otimme huiman kirin ja tällä hetkellä tilanne näyttää siltä että komppiraidat ovat yhtä biisiä (jonka työnimi on muuten Nahjus) vaille valmiit.

Huominen päivä kuluu gay-kertoimia nosteltaessa, eli toisin sanoen puhtaita/akustisia kitaroita purkittaessa. Narulle tulee materiaalia joka saa pienet tytöt punastumaan ja aikuiset miehet nauramaan. Vapise Uniklubi, tutise Bogart Co.! Ja jos hyvin käy, niin leadkitarointiakin voisi harjoittaa.

Vähän tässä ollaan aikataulusta jäljessä mutta hyvin on silti kulkenut, vaikeuksista huolimatta. Jätin alkuviikon itkemiset pois, koska nyt on pitkästä aikaa hyvä mieli.

*HYMIJÖ*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti