maanantai 17. marraskuuta 2008

Nyt on takki tyhjä

On.

Aivan intensiivinen urakka on takanapäin, mutta tekemistä riittää vielä. Kerrotaan nyt kuitenkin ensin, että viime lauantaina Synestesian rumat pojat inc. saivat seurakseen naiskauneutta Ulvilassa. Tämä invaasio tapahtui naislaulannan merkeissä. Tyttöset yllättivät ainakin allekirjoittaneen sekä Tsoordi-nimisen rumpalin niinkin positiivisessa mielessä että koko kalpea varsi oli silkkaa kananlihaa! Kolme hurraa-huutoa Tessalle ja Elinalle: HIP-HIP gay...

Mutta toden totta, tekemättömiä asioita löytyy vielä pilvin pimein. Tulevana keskiviikkona Eero piipahtaa Ansalla aikomuksenaan purkittaa kahden biisin ördäykset, jonka jälkeen hänen työnsä on käytännössä lapasessa elikkäs tehtynä. Perjantaina käy turkulaisen matka Suomen Poriin jossa kera Keski-miehen aloitamme lead-kitaroiden purkituksen. Samana v-loppuna päästetään ensimmäinen vieraileva kitaristi Synestesian tuotannon historiassa tihutöihin tämän soittaessa yhden (1!) soolonluikautuksen kappaleeseen ************ (nimi muutettu).

Itselle matka tähän pisteeseen on ollut varsin raskas. Tämä johtunee siitä että jos jotain Synestesiaan liittyvää tapahtui Ansalla, minä olin siellä. Koko aika. Hela tiden. Loppumetreillä tuli huomattua että tässä koitettiin pureskella turhan isoa palasta ja henkinen pitti oli jo mennä pakkasen puolelle. Viime lauantain levynteon "harjakaisissa" tulikin oltua varsin herkässä tunnetilassa, mutta pääasia että ressi laukesi. Tällä hetkellä ei voi muuta todeta, kuin että levystä tulee vallan mainio taidepläjäys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti