sunnuntai 24. kesäkuuta 2007

Välipäivien fiiliksiä

Ensiviikonloppuna yhtye, allekirjoittanut poislukien, kerääntyy miksaustalkoisiin. Siitä seuraavana viikonloppuna sitten vielä äänitellään intro ja tehdään viimeiset viilaukset. Siirsimme myös suunniteltua julkaisua varmuuden vuoksi parilla viikolla elokuun puoleen väliin. Tälle ei sinänsä mitään syytä, mutta tahdoimme pelata varman päälle. Ettei tule sitten mitään kaduttavaa.

Tässä on siis nyt ollut reilu viikko aikaa kuulostella tähän asti aikaansaatuja hengentuotoksia ja täytyy myöntää, että fiilikset on ihan kohdillaan. Perinteistä "mitäs paskaa tässä on tullut tehtyä" -olotilaa ei ainakaan vielä ole näkynyt.

Juuret tämän maan -kipaleen tempaisen varmaan narulle laulujen puolesta uudestaan, mutta muuten olen melko tyytyväinen omaan ulosantiini. Tällä kertaa tuli päästeltyä ihan "omana itsenään" eli sillä äänellä mikä kurkusta luonnollisimmin irtoaa eikä turhaan yrittänyt kuulostaa miltään muulta.

Nyt sen vasta jotenkin tajuaa kuinka tiiviin paketin olemme kasanneet. Suoraviivaisesti edetään ja turhaa rönsyilyä on hyvin vähän. Biisien pituudet ovat myös hyvin radioystävällisiä. Itse en myöskään mitään henkilökohtaista suosikkia osaa esiin nostaa. Mikä lienee ihan hyvä asia. Kaikki ovat yhtä rakkaita lapsia, kuin mormoniperheessä konsanaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti