maanantai 4. kesäkuuta 2007

Karstat irroitettu

Todellakin, rytmiryhmä on saanut esityönsä tehtyä. Timo "tsordi" Harju sai jälleen raadollisimman osan poistaa studiokarstat ja luoda pohjaa meille muille. Kulmilla kuiskittiin rumpalimme huippukunnosta ja huhut saivat tukea heti perjantaina. Lauantai osoittautui vielä paremmaksi päiväksi, jolloin kaikki tulikin sitten paukutettua sisään. Så där!

Oma bassolämmittelyprojektini alkoi aamun kahvikupista ja jatkui vierailulla eräisiin ylioppilasjuhliin (onnea vielä Aarolle!), jotka pitivät hyvin ajatukset poissa studio-stressi-osastolta. Sieltä sinkosin itseni studiolle ja nopeasti olinkin jo purkittamassa ensimmäisiä veisuja.
 
Kiitokset pitää antaa "Morssin" Teemulle, joka reiluna ukkona antoi meidän lainata bassovahvistintaan ja säröpedaaliaan.

Bassot soitettiin tällä kerralla kahteen kertaan sisään, sekä linjaan että mikillä. Tämä mikitysratkaisu tuntuu alustavasti onnistuneelta ratkaisulta. Lopullinen tulos vielä odottaa itseään. Soitto lähti mukavasti käyntiin puolibanaanipieruisessa ilmapiirissä. Jo rumpujen nauhoituksessa oli mukavaa todeta porukan olevan innoistaan hienoista kompeista ja hiotuista filleistä, jotka eivät olleet treenikämpällä päässeet vielä kunnolla oikeuksiinsa. Samoin basson kohdalla tuli positiivista palautetta riffeistä, joita kukaan ei ollut kunnolla kuullut treenisoitossa. Se nosti soittomielialaa ja pakotti koittamaan vetää raidat vielä vähän tiukemmin narulle.

Ensi viikonloppuna kitarasoundin pariin, siellä tavataan taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti