maanantai 4. kesäkuuta 2007

Lähitaistelu taukoaa, tulivalmistelut alkaa

Tosiaan, kuten on tällä palstalla jo saatu lukea, ensimmäinen studioviikonloppu oli kaikin puolin menestys. Rytmiryhmä kokonaisuudessaan suoritti tehtävänsä kiitettävällä tarmolla ja näin ollen petasivat kitarataiteilijoille miellyttävän pedin jolle voivat laskea omat panoksensa ensiviikonloppuna.

Mielyttävää oli huomata - kuten rumputaitelija Harjukin jo kertoi - että studiotilan rauhoittaminen turhalta hengailulta ja banaanipierukatkulta paransi muusikoiden suoritusta oleellisesti. Tätä politiikkaa tulemme noudattamaan jatkossakin. Tulevana viikonloppuna studion syövereihin sulkeutuu siis meikäläisen lisäksi vain kollegani Kalle sekä studiomaestromme Jori. Laulusankari Kuusistolle on tosin myönnetty villikortti saapua seuraksemme. Mieluummin väsynyt laulaja studion sohvalla kuin pyy pivossa. Vai miten se menikään?

Jokatapauksessa, tämän hetken tunnelmat ovat todella säkenöivän jännittyneet. Kovaa henkilökohtaista treeniä on tuleva viikko olemaan pullollaan. Viikonloppuna ammutaan kovilla, vienon hien tuoksun mahdollisesti leijuessa Palmgren-studion miljöössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti