lauantai 9. kesäkuuta 2007

Lataa ja varmista!

Eilisen räpellyksen jälkeen oli vaikeaa kuvitella, että seuraava päivä tuottaisi minkäännäköistä hedelmää. Syy löytyi niinkin läheltä kuin omasta olotilasta; Rankka päivä töissä ja hikinen automatka Poriin eivät pedanneet parhainta fiilistä aloittaa urakointi. Tänään tuli kuitenkin huomattua, ettei niitä biisejä oltu turhaan tahkottu. Pienen totuttelun jälkeen biisien läpivienti + paikkailut sujuivat rautaisin ottein. Kompit ns. "naama norsunvitulla", leadit vähäinen tukka hulmuten kallionreunalla etc.

Sopivaa kitarasoundia etsien, turvauduimme jälleen kerran ENGL-merkkiseen kitaravahvistimeen. Jonnen "tulipallo" paljastui melkoiseksi murinalaatikoksi, jolla kelpasi rouhia sepeliä ja kaataa aitaa.

Soolottelua ei omalta osaltani löydy kuin levyn kakkosbiisissä, tarkoituksena oli luoda soolo joka on mahdollisimman vaikeasti ja epämukavasti soitettava. Lopputulokseen olen suoraan sanottuna helvetin tyytyväinen. Soolo ei ilmeisesti ollut tarpeaksi vaikea, koska aikaa sen purkittamiseen ei mennyt sen enempää kuin hankalan riffittelyn korjaamiseen. Erittäin tyytyväinen olen myös kollegani aikaansaamisiin, kuin myös hra. Haukion panostukseen tälläkin saralla.

Huomenna kiskotaan hela hoito linjan kautta, jonka jälkeen tarkastellaan biisejä uudemman kerran. Apinaorkesteri on aikataulussa, banaanit esille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti