lauantai 30. kesäkuuta 2007

Fiilaten ja höyläten

Allekirjoittanut sekä toveri Stenroos ilmestymme Jori "Jori" Haukion kotipihalle puolilta päivin. Tarkoituksena oli kiskoa kitaroita vielä kolmanteen kertaan saadaksemme taas hieman lisää rouheutta äänimaailmaan. Omaa soittoa vaivasi pienoinen ruhje oikeassa kädessä, mutta kitarat saatiin kuitenkin uitettua narulle. Tässä vaiheessa rytmin dynaaminen duo (Timo "Lippa vinossa" Harju & Eero "Kyl se mun korvaan otti" Hammais) saapui paikalle, mukanaan kosolti erittäin huonoa huumoria. Siis ERITTÄIN.

Loppupäivä siivottiin biisejä taas vähän julkaisukelpoisemmiksi ja homma jatkuu huomenna. Hyvältä näyttää. Päivän aikana myös selvisi että allekirjoittanut on Jonne-Pekkaa parempi Colin "Kilinkolin" Mcrae-rallipelissä ja että sinappia kuuluu laittaa, koska sinappi tykkää että sitä laitetaan. Lisäksi tuli selväksi että rumpalimme on äärimmäisen lahjakas myös singer/songwriter-rintamalla, ja että basistimme kuulee epävireisen nuotin vaikka kymmenen pullon simoissa Tangomarkkinoilla.

Melkoista tavaraa tulossa hyvät ihmiset. Voin luvata että uutta materiaali kuunneltaessa kivekset laskeutuu tytöilläkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti