sunnuntai 3. kesäkuuta 2007

Rumpali kuittaa

Rummut ja basso on nauhoitettu ja itse olen tyytyväinen niin omaan kuin myös basistimme suoritukseen. Eero Hammais varmasti kertoo enemmän bassoon liittyvistä seikoista, mutta piru vie kun tuli hyvä bassosoundi! Ja harvoin näkee basistin sormien liikkuvan yhtä nopeasti ja kivuttomasti kuin mitä eilen ja tänään. :)

Ensimmäisenä studiopäivänä päästiin jo nauhoittelun esimakuun, jolloin siis nauhoitettiin rumpujen osalta melkein kaksi kappaletta. Lauantaina tosin päätin soittaa uusiksi kummatkin vedot, johtuen mm. kalvon vaihdosta, china-pellin mikityksestä ja omasta soittotuntumasta. Lauantaina sujui soitto aivan eri lailla kuin mitä perjantaina. Asiaa helpotti vielä sellainen seikka että suurin osa orkesteristamme vietti aikaansa muualla, jolloin sain rauhan ja vapauden tulkita kappaleita omin ajatuksin ja ennenkaikkea rauhassa. Muutamia fillejä tuli jopa keksittyä studiossa yhdessä kitaristimme Herra Aaltosen kanssa.

Suuri kiitos myös Porin KebabHouselle, a.k.a Junukselle. Loistavat rullat toimitettiin ripeästi studion uumeniin, ja rullan voimalla pistin lauantaina vielä loput biisit purkkiin. Rullan voimaa kuulette levyn toiseksi viimeisessä raidassa. Kyllä potkii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti