keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

TJ20

Onpas tässä aikaa kulunut, ilman mitään kertomuksia tänne.

Miksauspuuhissa on aika mennyt. Koska olemme levällämme kuin sen kuuluisan kaverin eväät, niin päädyimme ratkaisuun jossa annamme Jorin hoitaa miksauksen ihan keskenään ja hän lähettelee meille mp3-muodossa biisejä joista me sitten bongaamme mahdolliset soraäänet tai muut kummallisuudet kultakorvillamme. Viimeisiä versiota tässä nyt viedään ja paketti on varmaankin masterointia varten kasassa viimeistään perjantaina.

Aikataulussa siis ollaan.

Vieläkään ei ole alkanut omaan korvaan biisit tuntumaan paskoilta, mutta tässä on hyvin vielä siihenkin aikaa. Kannet alkavat olla myös mallillaan ja painotalotkin on jo kilpailutettu, joten levypainoskin saataneen suht pian pihalle. Eniten ehkä jännittää kansan syvien rivien vastaanotto tällä hetkellä, koska kaikki muu on jo niin hyvin organisoitu, että muusta stressaaminen on minimoitu.

Kuluvalla viikolla lähtee myös valituille tahoille pienet ennakkopromopaketit. Mainittakoon heistä pari toimittajanrenttua, jotka lupasivat yhtyettämme haastatella ensikuun aikana. Julkaisua tullaan juhlistamaan myös keikalla, joka tapahtuu kotikaupungissamme Porissa. Sen ajankohta lyötäneen lukkoon seuraavan viikon aikana.

Studiopäiväkirjan videoversion osa II on luultavasti ilmestymässä nettiin tässä lähipäivinä myös, mikäli vain saan tuolta nauhalta materiaalit koneelle raavittua. Kamera heittäytyi hieman hankalaksi, joten videotodisteet saattavat jäädä vähiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti