lauantai 7. heinäkuuta 2007

07.07.07

Kuten jo aikaisemmin on tullut ilmi, alkaa studiotyöskentely olla niin sanotusti paketissa. Vielä on edessä yksi työntäyteinen sunnuntaipäivä, jonka jälkeen alkaa materiaalin masterointi ja yleinen jännittäminen. Julkaisupäivänä toimii 15.8, jolloin jokainen kynnelle kykenevä hakeutuu orkesterimme kotisivuille ja lataa sieltä ilmaiseksi teoksen nimeltä Ihmisen Nimeen.

Tänään, 07.07.07, olimme kaikki kerääntyneet studion uumeniin ihmettelemään levymme sisältöä. Jotta paketista tulisi mahdollisimman tiukka, karsimme kaikennäköiset pikkuvirheet (joita oli tottakai hyvin vähän) ja ylimääräiset äänet pois biiseistä. Muutamia lauluosuuksia tuli myös vedettyä uusiksi. On jälleen kerran todettava että orkesterimme historian synkin ja rautaisin levy on tuloillaan!

Huomenna olisi tarkoitus nauhoittaa levymme intro. Introsta sanottakoon sen verran että olemme päättäneet käyttää hieman erilaista toteutusta, niin sisällöllisesti kuin ääniteknillisestikin. Lopputuloksen kuulette runsaan kuukauden kuluttua, siihen asti pidetään lipat vinossa ja kaljat mahassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti