tiistai 8. heinäkuuta 2008

Heinäkuu - aika kuluu ja sato kypsyy

Elämme kesän hienointa aikaa ja elonkorjuu sen kus lähenee. Vaiheikkaan alkukesän vietettyäni voin ilokseni ilmoittaa olevani tällä hetkellä lomalla päivätöistäni ja tuhannet mielenkiintoiset ajatukset ovat näin saaneet paremman jalansijan päässäni. Jännittävää on ollut huomata miten nopeasti aika on kulunut ja myös se, miten paljon on toisaalta tapahtunut, kuin aivan huomaamatta.

Tulevan teoksemme materiaali on hahmottumassa ja hahmokin terävöitymässä hyvää vauhtia mutta vielä ei kuitenkaan uskalla luvata mitään aivan varmaksi. Mikään ei ole varmaa ennen kuin ääni kajahtaa studion eetteristä ja jokainen projektin osasyyllinen voi olla siihen tyytyväinen. Haastava loppukaarre ja sitä seuraava kiri on vielä edessä.

Näin heinäkuuta eläessä, olen henkilökohtaisessa suunnitelmassani kohdassa "kurinalainen soittoharjoittelu". Tämä tarkoittaa toimintaa, jota en ole harjoittanut kuukausiin ellen jopa vuoteen (vuosiin?). Päivittäinen, rutiininomainen soittoharjoittelu on pitkästä aikaa todella mukavaa, jopa meditaation piirteitä muistuttavaa toimintaa. Ja mikä parasta, on ollut mahtavaa huomata että a) kitaran soittaminen on edelleen maailman mahtavinta toimintaa ja b) aikoinaan opitut taidot eivät katoa minnekään kunhan niitä vähän uskaltaa verrytellä. Hittolainen, kaikki tämä ilman potenssilääkkeitä!

Pidetäänpä pirunmoista kesäaikaa kukin tykönämme, syksy tulee ja lyö jälleen uudet esteet ja hidasteet unelmiemme tielle. Nyt on mainio aika terävöittää sihtiään ja vahvistaa tavoitteitaan, entisestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti